Survivor: nagyon kemény, amit Alex kapott, kész csoda, hogy még tűri

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 24. - 16:02

Noha Alexet tartják a leggyengébb versenyzőnek, mind mentálisan, mind fizikálisan a játékban, ő az, aki ezt a sok negatív jelzőt rendkívül jól tűri, és nem adja fel.

Sejteni lehetett, hogy nem Alex lesz a favorit, főleg azok után, hogy Zsófi megjelent, aki még fiúkra is komoly veszélyt jelent. Konkrétan az egyik, ha nem a legerősebb játékosról van szó, addig Alexet a leggyengébbnek gondolják.

A híres színésznőt már az elején megpróbálták volna kiszavazni, ám mivel rendre a celebek nyerték a versenyeket, erre eddig nem került sor. Az azonban tisztán látszik, hogy szinte az összes negatív jelzővel őt illetik, amit nem lehet könnyű elviselnie.

Csütörtökön volt egy játék, aminek ideje alatt különböző jelzőkkel illettek versenyzőket. Ez nyilván vitákhoz vezetett, és nagyban átalakíthatja a szövetségeket, miközben lehetséges, hogy Máté átáll a civilekhez, addig Zsófi kvázi celebbé válik.

Alex kapta a legtöbb negatív jelzőt, a szavazás szerint ő a leggyengébb túlélő. „Szerintem nem ismernek az emberek, vagy nem tudom, hogy mi alapján kell megfogalmazni a gyengét. Nagyon sok múlik szerintem a kitartáson, és nekem még nem voltak holtpontjaim, hogy feladnám,, haza akarnék menni, hogy nem bírom tovább, hogy elegem volt.”

Survivor: Dani nem hódol be Gáspár Evelinnek, keményen megmondta

Alex hangsúlyozta, folytatni akarja, és ameddig ez így van, addig nem tekinthető gyengének. Emellett többek között a leghisztisebbnek is őt tartják, illetve a társaik szerint ő az a személy, aki a légkevésébe érdemelné a fődíjat.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.