Survivor: Máté nagy taktikai döntést hozott, félti a helyét?

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 14. - 15:22

Máté úgy döntött, elárulja a titkot Alexnek, akivel eddig nem volt túl fényes a kapcsolata, de most ígéretet tett számára.

Mint ismeretes, Máté és Evelin hoztak egy erős taktikai döntést, amivel magukat védhetik, de akkor még nem tudták, hogy hamarosan egyesülni fognak a civilekkel, ami egy teljesen új helyzetet teremtett.

Azóta az egyik új csapattársuk feladta a versenyt, majd a nézők egy része be is pöccent rá, miközben Zsófi sem hagyta szó nélkül a dolgot, aki lehetséges, hogy egy fordulat végén visszatér. Ma este minden kiderül, de egy biztos, Mátééknak egyelőre nem kell tartaniuk a kieséstől a védettségi játék megnyerése miatt.

Ez a bizonyos beszélgetés Máté és Alexa között még a játék előtt zajlott le. A Barátok közt sztárja nagyon dühös volt, amiért Gábor közölte velük, hogy feladja a játékot. Alexa megemlítette, hogy Gábor eleinte hatalmas szájjal állt ki, keménynek mutatta magát, majd elsőként adta fel a versenyt.

Máté csak attól tartott, mi van, ha a csapatába kerül Tibi és Gábor. Végül beigazolódott a rémálma, bár Gábor kiszállásával ő is megnyugodhat, főleg, ha Zsófi tér vissza, mert abban az esetben Tibi valószínűleg csomagol, és cserébe egy rettentő erős versenyzőt kapnak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.