Dollár
426,92 Ft
Euró
423,11 Ft
Font
483,21 Ft
Bitcoin
20,076 $

Survivor: Járai Máté eddigi legdrámaibb percei (videóval)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 29. - 09:41

Járai Máté a lehető legjobb pillanatban kapta meg a lehetőséget arra, hogy a szerelmével beszéljen, mert már nagyon mélyen volt.

A színész is nagy elánnal vágott neki a kalandnak, de arra ő sem számított, hogy ilyen kemény lesz számára a szigetlét. Sokat kell nélkülöznie, és olyan emberekkel él együtt, akiket nem ismer, vagy csak felületesen.

Soron kívül Európa-liga: pályára lép a csoportelső Ferencváros

Több mint 20 éve alkot egy párt a szerelmével, mindennél jobban szereti, és ennyi ideig még nem voltak külön. Sőt, nem is beszélhettek egymással, és ami még nehezebbé teszi mindezt mentálisan, az az, hogy rendkívül távol vannak.

Máté sokáig erős tudott maradni, majd szép lassan mélyre került, miközben eltávolodott a celebektől, de azt sem lehet mondani, hogy a civilek táborát erősítené. Valahol középen lebeg a semmiben, miközben Zsófira már rá sem bír nézni.

Ezúttal is a fiatal lánnyal kellett megküzdenie, mert benne volt a pakliban, hogy Kabát őt választja helyette, amit árulásnak fogott volna fel. A nyeremény egy hazatelefonálás volt, és a korábbi futballista úgy döntött, nem magának használja fel a nagy lehetőséget, hanem azt átadja a társának.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.