Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Eddig nem látott részletek a Survivor új évadából: Járai Máté zokogva telefonált

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 7. - 15:16

Eddig nem látott részleteket osztott meg az RTL Klub a hamarosan képernyőre kerülő Survivor legújabb évadából, amiben sztárok is helyet kapnak.

Az RTL Klub nemcsak az X-Faktor legújabb évadát indítja el, hanem a Survivort is harcba küldi, amiben hírességek is lehetőséget kaptak arra, hogy bizonyítsanak. Kívülről ez nem is tűnik túl nehéznek, de ez egy nagyon kemény kihívás.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Aki ismeri a műsort, és látott már belőle epizódokat, akár külföldről, az pontosan tudhatja, hogy mindez miről szól. Sokszor az ember valóban úgy érezheti, hogy a túlélésért kell küzdenie, és a puszta önbizalom nem elegendő.

A kitartás lehet a kulcs, mert aki kellően kitartó, akár mindent megnyerhet. Sok különböző személyiség utazott el a távoli szigetre, ahol a forgatások zajlottak. Gáspár Evelin szintén része volt a csapatnak, akárcsak Járai Máté.

Hajóból ugrott ki Sebestyén Balázs, menet közben (videó)

Mátét sokan ismerhetik a színházi világból, vagy a Nyerő Párosból, ahol egészen a döntőig jutott a feleségével. Nem egy alkalommal komoly kitartásról tett tanúbizonyságot, amire a Survivor-ban óriási szüksége lehetett.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.