Survivor: Máté ezzel el is intézte a kiesését? Evelin nagyon berágott rá, szerinte elárulta őt

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 15. - 10:31

Máté még csak nem is sejti, hogy totálisan elvesztette Evelin bizalmát, és több csapattársa is csalódott benne.

Eddig nem taktikázik túl jól Máté, akinek van egy dupla szavazatot érő amulettje, amit titokban akartak tartani Evelinnel. Ennek ellenére a színész elárulta a dolgot Alexnek, aki ugyancsak nem bírta mindezt magában tartani.

Alex többek között Evelin társaságában árulta el, hogy tud az amulettről, miközben Máté, Zsófi és Sabira különvonultak beszélgetni, ami igencsak szemet szúrt a csapattársaknak. Ez nemigazán tetszett nekik, és meg is volt a véleményük Mátéról.

Zsófi az RTL Klubnak adott interjújában elmondta, a színészt egy nagyon okos és ravasz embernek tartja. A 23 éves lány szerint Máté inkább szövetségest keres benne, mint barátot. „Én örülök annak, hogy meg akar ismerni, mindegy a szándéka.”

„Na ez durva, Máté már így átállt?” – tette fel a kérdést Evelin. Tibor közben tette alá lovat, nem túl pozitívan beszélt Zsófiról és Sabiráról, bár ez eddig is így volt, összességében nem okozott meglepetést a nézőknek.

Survivor: bitang nagy fordulat, Zsófi visszatért, Tibi kikészült

„Nagyon meglepett Máté viselkedése, hiszen amikor Zsófi belépett a táborba, elsők között cuppant rá.” – mondta Evelin, aki úgy gondolja, ez csak egy taktikai lépés Mátétól, mert mindkét lányt maga mellé akarja állítani.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.