Survivor: Gáspár Evelin máris rászállt Zsófira?

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. szeptember 15. - 17:39

Úgy tűnik, hogy Evelinnek nem túl szimpatikus Zsófi, legalábbis az előzetesből erősen úgy tűnik, hogy róla beszél.

A Survivor igazán most kezd beindulni az újabb és újabb fordulatokkal, miközben Zsófi visszatérhetett Gábor feladását követően. A sors furcsa fintora, hogy Gábor már imádkozott a fiatal lány kiesésért, és pont ő volt az, aki miatt visszatérhetett.

Zsófi természetesen élt a lehetőséggel, mint az egyik legerősebb játékos, fizikálisan és mentálisan is. Ha a lányokat vetjük lapra, nem kérdés, hogy Zsófi messze a legerősebb, és még pár férfijátékosa is komoly veszélyt jelenthet, vagy mindenkire.

Most azonban kicsit meg kell húznia magát, mert hamar kiszavazhatják, ami után már szinte biztosan nem lenne visszaút számára. Tibor már megkezdte a hangulatkeltést, még Zsófi visszatérése előtt, és ha többen hisznek neki, mint kellene, akkor a lány komoly bajba kerülhet.

Survivor: megrázó pillanatokat rögzítettek a kamerák Tiborról

Máté látja benne az erőt, és szövetségre léphet vele, addig a többiek külön utakon járhatnak. Abszolúte két részre szakadhat a törzs, ami talán már meg is történt. Gáspár Evelin nagyot csalódott Mátéban, és úgy érzi, hátba szúrta, elárulta őt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.