Survivor: „Ez a csávó, ez egy agyhalott…”

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 16. - 06:53

Ismét igen kemény szavak hangzottak el a Survivor-ben, ezúttal Bálint szájából, aki szerint Nilton finoman szólva sem jelent erősítést.

Ha a szívünkre tesszük a kezünket, joggal mondhatjuk, hogy Nilton eddig nem sok vizet zavart a versenyben, leszámítva azt, hogy az amulettje miatt többen is megpróbálták megkörnyékezni, de a jelenlegi kép alapján az egyik leggyengébb versenyző.

Ráadásul állítása szerint elhagyta a védettséget érő amulettjét, amire még nem volt példa a Survivor történetében. Még, ha ez nem lenne elég, elárulta a társainak, és ha csak nem trükközik, ez nagyon rossz döntés volt a részéről.

Volt egy keményebb összeszólalkozása is a csapatával, mert úgy érzi, hogy kipécézték, és mindig őt veszik elő, bármi történik. Hiába nyerték meg a legutóbbi játékot, nem volt túl jó hangulat, és Nilton ezúttal sem volt a helyzet magaslatán.

Survivor: Zsófi hatalmas tervet eszelhetett ki Mátéval, ebből még baj lehet

Rendesen kihúzta a gyufát azzal, amikor forró vizet öntött a tűzre, noha csak az lett volna a dolga, hogy kavargassa az ételt. A társak nem akarták elhinni, hogy mit csinál… „Szerintem most már Niltonnal mindenkinek ki van a hőcipője.” – mondta Juliska.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.