Clouds
21 Budapest
Dollár
368,37 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
452,21 Ft
Bitcoin
27,984 $

Súlyos balesetet szenvedett VV Szandika: „éppenhogy megúsztam a tragédiát”

TÉMÁK:
#Baleset #Bulvár
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A Facebook oldalán jelentkezett be a szomorú hírrel, ahol leírta, egy jó ideig biztosan nem fog tudni dolgozni.

VV Szandika, vagyis Lőrincz Alexandra mindössze 20 éves volt, amikor bekerült a ValóVilág negyedik szériájába, s a mai napig kap meghívásokat különféle műsorokba, ám számára már sokkal fontosabb a nyugalom, ezért visszavonult a nyilvánosságtól.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Korábban a Palikék Világa by Manna YouTube-csatornájának számolt be arról, hogy mostanra már civil pályát választott és fodrászként dolgozik, majd bevallotta, több dolgot megbánt a múltjából, így a plasztikai beavatkozásokat és a valóságshow-s szereplését is.

Most azonban szomorú hírrel jelentkezett be a közösségi oldalán: leírta, egy jó ideig biztosan nem fog tudni dolgozni, mert súlyos balesetet szenvedett, a bejegyzéséhez pedig egy képet is mellékelt, amelyen nyakmerevítővel és gipszben látható – számolt be a Blikk.

„Kedves Vendégek és Leendő Vendégek! Sajnálatos balesetet szenvedtem, amiben eltört a gerinc csigolyám, illetve a jobb kezem… Éppen hogy megúsztam a nagyobb tragédiát…”

– fogalmazott Szandi.

Majd hozzátette, igyekszik mielőbb felépülni, hogy a lehető leghamarabb, újult erővel tudja ismét fogadni a vendégeit, akik a kép alatti hozzászólások között együttérzésüket fejezték ki, illetve mielőbbi gyógyulást kívántak.