Dollár
425,57 Ft
Euró
422,46 Ft
Font
484,70 Ft
Bitcoin
20,121 $

Suáreznek az utolsó pillanatban szóltak, hogy nincs tovább

MTI/EPA/Chema Moya

Bense Róbert

2022. május 26. - 08:33

Még nem derült ki, hogy hol folytatja pályafutását a 35 éves uruguayi klasszis.

Két szezont követően távozik az Atlético Madridtól Luis Suárez, akitől a Sevilla elleni utolsó otthoni bajnokin búcsúzott el a Wanda Metropolitano közönsége. Az uruguayi játékos válaszolt a jövőjét firtató kérdésekre:

Soron kívül Tüntetések miatt részben átalakul Budapest közlekedése

“Még Madridban vagyok, várom, hogy a gyerekek befejezzék az iskolát, és utána hozom meg a legjobb döntést azzal kapcsolatosan, hogy hol folytatom. Továbbra is magas színvonalon szeretnék játszani, ez elengedhetetlen a világbajnoki részvételemhez” – mondta Suárez.

Mint ahogy azt a Marca is megemlíti, a Liverpoolban és a Barcelonában is hosszú éveket eltöltő csatár 67 mérkőzésen 32-szer talált be az Atlético színeiben, így volt benne némi meglepettség, hogy nem hosszabbítottak vele. Suárez azt is elmondta, milyen körülmények között értesült erről a hírről:

“A csapat kommunikációs igazgatója, Rafa Alique közölte velem, hogy a Sevilla elleni meccsen el fognak tőlem búcsúzni. Nem is tudtam erről, korábban is szólhattak volna, nem beszéltem erről Cholóval” – utalva ezzel arra, hogy Simeone sem mondott neki semmit.

Még mindig nem döntöttem, sok lehetőség, sok ajánlat van. Kína, Katar…ez még nincs a fejemben. Európa az, ami leginkább hív. De egyedül hozom meg a megfelelő döntést, azt, ami számomra és a családom számára is a legjobb” – tette hozzá Suárez.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.