Suarez szerint nem lehet Messi csapattársa Miamiban

Fotó: EPA/Ricardo Rimoli
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Luis Suarez, Lionel Messi korábbi csapattársa és barátja kizárta annak a lehetőségét, hogy az Inter Miami játékosa legyen

Suarez és Messi nagyon jó barátokká váltak a Barcelonában eltöltött évek alatt. Pár éve azonban eljött a búcsú ideje, amikor Suarez furcsa körülmények között az Atletico játékosa lett, majd Messi Párizsba igazolt.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Sok pletyka keringett a sajtóban, miszerint az MLS felé vehetik az irányt, mert mindketten szeretnék kipróbálni magukat az Egyesült Államokban. Amikor már úgy tűnt, hogy Messi visszatérhet Barcelonába, vagy Szaúd-Arábiába igazolhat, jött a fordulat.

David Beckham csapata, az Inter Miami lett a befutó az MLS-ben, ahová Neymar, Messi másik nagy barátja követheti az argentin legendát. Sőt, a hírek szerint Suarez és Busquets is megérkezhet a csapathoz.

A 36 éves klasszis csatár viszont kizárta ezt a lehetőséget, egyenesen lehetetlennek nevezte a váltást. Suarez az El Observador-nak úgy nyilatkozott, hogy nagyon boldog a Gremióban, és 2024-ig szerződése van velük – írja az ESPN.

Nem teljesít rosszul a csatár, aki 2022 decembere óta játszik a legendás csapat színeiben. 24 mérkőzés alatt 11 gólt szerzett, és emellett 8 gólpasszt osztott ki, amivel bizonyítja, hogy még mindig versenyképes.