Dollár
391,51 Ft
Euró
406,36 Ft
Font
470,74 Ft
Bitcoin
16,503 $

Steven Gerrard azonnali hatállyal távozik az Aston Villa éléről

Fotó: EPA/VINCE MIGNOTT
not image

Hujber Dávid

2022. október 21. - 06:26

Ahogyan az várható volt, az Aston Villa megvált az egykori legendás játékostól, akinek igen rövidre sikeredett az edzői pályafutása a klubnál.

Steven Gerrard még mindig csak 42 éves, az egyik legfiatalabb edzőként mutatkozhatott be a Premier League-ben. Más kérdés, hogy ez a kaland most nem tartott sokáig, mert a Liverpool legendája már nem az Aston Villa edzője.

Soron kívül Nagyot drágult a magyarok egyik kedvenc karácsonyi csemegéje is

Játékos pályafutását 2016-ban fejezte be egy rövid amerikai kitérőt követően, miután 1989 és 2015 között a Liverpool sztárja volt. Az egykori angol válogatott a Rangers edzőjeként tette le a névjegyét Skóciában 2018 és 2021 között, majd jött a nagy lehetőség az angol bajnokságban.

Ez a kaland most véget ért, az Aston Villa bejelentette, hogy Gerrardi azonnali hatállyal távozik a klubtól. A rövid közleményben az Aston Villa szóvivője azt nyilatkozta, szeretnék megköszönni Gerrardi kemény munkáját és elkötelezettségét, illetve sok sikert kívánnak neki a jövőre nézve.

Az utolsó csepp a pohárban a csütörtöki vereség jelentette a Fulham ellen idegenben, ami háromgólos vereséget jelentett a csapatnak. Az Aston Villa 11 fordulót követően csak a 17. helyen áll, eddig mindössze 9 pontot gyűjtöttek.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.