Csak úgy repkednek a nagy nevek a Manchester United kispadja körül, itt a következő

Fotó: Unsplash
not image

Hujber Dávid

2021. november 25. - 07:28

Lassan követni is nehéz, hogy mi történik a Manchester United kispadja körül, több menedzserrel is tárgyalhatnak a háttérben.

A Manchester United bizonyos szempontból a lehető legrosszabbkor vált meg az edzőjétől, mivel a többségnek érvényes szerződése van, ráadásul a szezonok közepét írjuk.

Conte sokáig elérhető volt, aki nem várt tovább, és aláírt a Tottenham-hoz, ahol rögtön letette a névjegyét. A United egy sor sztáredzővel tárgyalhat, akik megkaphatják a munkát.

Nem kizárt, hogy hamarosan egy ismert név veszi át a kispadot, de csak ideiglenesen, a nyári szünetig, amikor többek elérhetővé válhatnak a bajnokságok végét követően. A The Sun a Daily Mail lapra hivatkozva azt írja, hogy egy újabb érdekes név kerülhetett fel a listára.

Steve Bruce, aki egykor a Manchester United sztárja volt, jelenleg szabadúszó, pár héttel ezelőtt bocsátották el a dúsgazdaggá vált Newcastle-től. Állítólag a 60 éves szakember ügynöke ajánlotta be magukat a United-nél az ideiglenes edzői posztra.

A Villarreal edzője, Unai Emery szintén esélyes, akárcsak a Barcelona korábbi trénere, Ernesto Valverde, illetve Ralf Rangnick. Sorra jönnek a nagy nevek, és úgy tudni, hogy Valverde például már tárgyalt a Uniteddel az ideiglenes szerepkörről.

Még mindig Pochettino az első választása a csapatnak, de a PSG nem nyitott arra, hogy a bajnokság ezen szakaszában elveszítse az edzőjét, már csak amiatt sem, mert Zidane-nal még mindig nem kötöttek megállapodást.

A hírek szerint a Manchester Unitednek 10 millió fontot kellene fizetnie a PSG-nek, ha Pochettinót már most el akarják hozni Párizsból. Az argentin reagált a pletykákra, és nem kizárt, hogy mégis megvalósulhat az üzlet, csak később, emiatt is van szüksége a briteknek egy új ideiglenes edzőre.