Már ezen a héten kezdetét veszi a Steam nagy nyári kiárusítása

Valve
not image

Kulcsár Péter

2021.június.24 - 01:22

A Steam Summer Sale 2021 promóció június 24-én fog elrajtolni a világ legnépszerűbb videójáték-megosztó platformján.

Habár korábban júliusra prognosztizálták a nagy nyári leárazás érkezését, végül egy héttel hamarabb várható az akció – adta hírül a GameSpot magazin a kiszivárgott információk alapján.

A Steam Summer Sale 2021 magyar idő szerint június 24-én, este 7 után indul, és egészen július 8-ig tart majd. Az akció során megannyi játék leárazására számíthatunk, legyen szó éppen AAA címről, nemrégiben megjelent alkotásról, vagy éppen indie game-ekről, így érdemes lesz néhány pillantást vetni az oldalra.

A Steam egyébként minden nyáron indít hasonló eseményt, amely során nemcsak azok járhatnak jól, akik vásárolnak játékokat, hanem azok is, akik csak itt-ott, casual gamerként bepillantást szeretnének nyerni egy-egy szoftverfejlesztő alkotásába, hiszen rengeteg demót ingyenessé szoktak tenni, valamint kártyákat is ajándékoznak, amiket később virtuális fizetőeszközzé válthatunk, esetleg kereskedhetünk vele a platform piacán.

A Steam Summer Sale teljes kínálata még kérdéses, ám hagyjuk magunkat meglepni, hiszen a Valve mindig is ismert volt arról, hogy a lehető legjobb és legígéretesebb játékokat árazza le.