Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,462 $

Dancing with the Stars: ilyen szexi volt a döntőben Stana Alexandra

Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Stana Alexandra is parkettre lépett a Dancing with the Stars döntőjében, és a közönség hamar kiszúrhatta őt, rendkívül vonzó volt.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Dancing with the Stars miatt megváltozott Stana Alexandra élete. Eddig minden szezonban lehetőséget kapott, és kivétel nélkül messzire is jutott, amiért különösen hálás lehet.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Ennek köszönhetően sok ezer ember ismerhette meg, és a közösségi médiában ugyancsak nagyon népszerű. Már több mint 41,6 ezer követője van az Instagramon, ami erősnek mondható, és aktívak is a bejegyzései alatt.

Az idei szezon is erős volt számára a Dancing with the Starsban, nagyszerű produkcióban vett részt, és sokan szeretik. Ha nincs a DWS, valószínűleg soha nem találkozik a jelenlegi párjával, így emiatt is hálás lehet.

A fináléban többek között őt is figyelte a közönség, és továbbra is azt kell mondjuk, hogy az egyik legszexibb magyar táncosról beszélünk. Úgy fogalmazott, egy gyönyörű fejezet zárult le az évben, és már alig várja, hogy megtudja, mit tartogat számára a jövő.

„Ismét egy gyönyörű fejezet zárult le ebben az évben. Alig várom, hogy megtudjam, mit tartogat még a jövő. Köszönjük szépen Mindenkinek ezt a csodás évadot.” – írta Alexandra, aki ezúttal is nagyon szexi volt.

Még több bulvár: Gáspár Evelin szexi Macskanővé változott