Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Már forog az új Feláldozhatók, Stallone képeket is közölt

Fotó: Twitter/Sylvester Stallone
not image

Hujber Dávid

2021. október 7. - 15:16

Úgy tűnik, továbbra is remek a hangulat Stallone forgatásain, és már sokan várják az új epizódot, amiben a jelek szerint Sly régi verdája újra feltűnik.

Egy nap hatalmas űrt fog maga mögött hagyni Sylvester Stallone, aki az egyik legszimpatikusabb karaktere a filmvilágnak. Karrierje már a 70-es évek előtt kezdetét vette, és akkoriban még totálisan más volt a világunk.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

Össze sem lehet hasonlítani a mostanival, de egyvalami állandó, méghozzá Stallone népszerűsége, aki soha nem esett ki a pikszisből, rengeteg felkérést kap, és ideje korán rendezőként is letette a névjegyét.

Idén júliusban lett 75 éves, ám szenzációsan tartja magát, messze a kora felett teljesít, erőnlétileg inkább lehet 60 év körüli, vagy még kevesebb. Ha ilyen lassan öregszik, akkor még 80 évesen is képes lesz akciófilmekben szerepelni.

Britney Spears a harisnyáját húzogatva táncol a kamera előtt (videó)

Kissé hihetetlen, hogy az a sztár, akin felnőttünk, lassan 80 éves lesz, nagyon nehéz elhinni, de az idő kegyetlenül telik. New York egyik leghíresebb sztárja nem áll le a forgatásokkal, újabb és újabb akciófilmeket készít.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.