Dollár
392,31 Ft
Euró
410,65 Ft
Font
475,99 Ft
Bitcoin
17,021 $

A rendező megerősítette, készül a Squid Game második évada

Fotó: Unsplash/Vadim Bogulov
not image

Borbély Fanni

2021. november 9. - 21:31

Az elmúlt évek egyik legnagyobb meglepetése volt a battle royale alapokra épülő sorozat, mely nagyon rövid időn belül nézettségi rekordokat döntött.

A Squid Game visszatér, a második évadot pedig maga a rendező jelentette be, bár még elég korai stádiumban van a folyamat. A Netflix egyik legnépszerűbb sorozata tarolt a nézők körében, és bár rendesen van benne vér úgy tűnik, hogy az emberek manapság ki vannak éhezve az ilyen jellegű néznivalókra.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A koreai sorozat alapja, hogy a kétes hátterű és általánosságban véve komoly tartozásokkal rendelkező versenyzők saját akaratukból részt vesznek több játékban, azonban ha itt veszít valaki, akkor nem csupán kiesik, hanem meg is hal.

Mióta elindult a sorozat folynak a találgatások, hogy vajon lesz-e következő évad, s bár korábban a rendező úgy nyilatkozott, hogy jelenleg örül, hogy sikerült befejezni az első évadot, mivel saját bevallása szerint a rendező több ideget evett, mint táplálékot a forgatások alatt, igenis lesz második évad.

Hwang Dong-hyuk, a rendező egy videóban válaszolt a második évaddal kapcsolatos kérdésekre, melyet az AP tett közzé hivatalos Twitter-fiókján. A rendező és egyben író elmondta, lesz második évad, bár egyelőre nem tudja, hogy mi lesz a koncepció – miután annyian követelték, valószínűleg nem is mert volna mást mondani.

(Game Rant)

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.