Clouds
21 Budapest
Dollár
359,52 Ft
Euró
390,21 Ft
Font
444,03 Ft
Bitcoin
22,787 $

Ezekkel a specifikációkkal mutatják be jövő héten a Honor X20-at

Illusztráció/GSM Arena
Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Hivatalosan augusztus 12-én hullhat le a lepel a következő generációs Honor mobiltelefonról, melynek specifikációit egy héttel korábban felfedte a gyártó.

A MyFixGuide portál szúrta ki a kínai Weibo közösségi oldalon a Honor hivatalos bejegyzésében, hogy pontosan milyen felépítést kaphat az új X20, melynek végső dizájnját is bemutatták.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Az X20 legalább kétfajta színárnyalatban lesz kapható, a fényképen pedig az is látható, hogy az ujjlenyomat-olvasó a készülék jobb oldalára került a hangerő-szabályozó mellé, míg kijelzője minden bizonnyal klasszikus LCD lehet.

Az sem lenne egyébként meglepetés, ha végül AMOLED panelt kapna a mobil, mivel a fentebb említett specifikációk nem zárják ki ennek a lehetőségét sem.

A kijelző pontos felbontását és méretét a kínai gyártó egyelőre még nem osztotta meg a nagyérdeművel, az viszont kiderült, hogy 120 Hz-es képernyőfrissítési sebességre képes panellel szerelték fel az X20-at.

Fotó: Weibo/Honor

Az 5G-s támogatottságon felül a 66 W-os gyorstöltési funkciót egyaránt megerősítették, mint ahogyan azt is, hogy az okostelefon szívében 6 nanométeres technológián alapuló lapkakészlet duruzsolhat.

További részleteket még nem árult el a Honor az X20-ról, az elkövetkező néhány napban viszont elképzelhető, újabb fontos információk érkezhetnek a pazar kinézettel megáldott okoseszközről.