Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Jövő nyáron egy igen érdekes thriller érkezik a mozikba

Egyre jobb és jobb filmek érkeznek a mozikba, és a Speak No Evil is közéjük tartozik.

Fotó: YouTube/Shudder
Kult

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

James McAvoy főszereplésével készül amerikai változat A látogatás című sokszoros díjnyertes fesztiválkedvencből. Egy dán család meglátogat egy hollandot, akiket nyaralás közben ismertek meg.

A barátkozás egyre kellemetlenebbé válik a dánok számára, de igyekeznek mindenhez jó képet vágni, amíg ki nem derül, hogy mindez egészen addig tarthat, amíg vér nem folyik. Volt már úgy, hogy a skandináv alapanyagból gyártott filmváltozat nem lett olyan kemény, mint az eredeti, a mostani esetben viszont az a garancia, hogy a dán film egyik forgatókönyvírója, Mads Tafdrup az új verzió sikeréhez is hozzájárul ugyanebben a minőségben. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

A Speak No Evil rendezője viszont angol, James Watkins, aki 15 éve egy kiváló thrillerrel tette le a névjegyét, amely lélektani thrillerként rokonítható is az új filmmel. A többszörös díjnyertes Gyilkos kilátásokban egy pár romantikus hétvégét szeretne eltölteni egy kies tó partján, ám a környékbeliek zaklatása elviselhetetlennek bizonyul, míg vér nem folyik. (Speak No Evil – hazai bemutató: 2024. augusztus 8.)