Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Exkluzív sorozatként jelenhet meg a Disney+-on az Avatar 3. 9 órás változata

TÉMÁK:
#Disney+ #Sorozat
Fotó: EPA/Hilda Rios
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Noha az Avatar első és második része sem piskóta, a harmadik rész sajtóértesülések szerint maratoni, 9 órás lesz.

Mint ismert, az Avatar első és második része is igen hosszúra sikeredett játékidő tekintetében (az első Avatar 2 óra 42 perces, míg a folytatás 3 óra 12 perces), ám mindez semmi ahhoz képest, ami most derült ki az Avatar harmadik részéről.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

A The Hot Mic szerint ugyanis az Avatar 3 játékideje 9 óra (!) lesz, s ennek vágott változata már most készülőben van, sőt: állítólag egy limitált szériaként fog megjelenni a Disney+ streamingszolgáltató kínálatában.

A tervek szerint a 9 epizódból álló sorozatot a jóval rövidebb (ám Cameront ismerve még így is nagyon hosszú) mozis változat megjelenése után tennék fel a Disney+-ra, mely 2024. december 20-án debütál a mozikban.

Mindez egybevág azzal, amit korábban egy bennfentes állított: tavaly év végén ugyanis elárulta, hogy James Cameron már leadta az Avatar 3 9 órás vágott verzióját, és a rendező “ragaszkodik ahhoz”, hogy a vizuális effektes munkákat ő végezhesse el.

Ezek alapján pedig teljes mértékben elképzelhető, hogy az Avatar 3 egy sorozat formájában jelenik majd meg a Disney+ kínálatában, hiszen sem Cameron, sem a Disney nem akarhatja elpazarolni azt a rengeteg időt, amit a vizuális effektek elkészítésével töltöttek, hogy aztán azokat soha senki ne lássa.