Dollár
420,05 Ft
Euró
419,39 Ft
Font
481,86 Ft
Bitcoin
20,247 $

Kiderült, hogyan halt meg a nő a Soroksári úton, tragikus részletek (videó)

Fotó: Ütközésben összetört személygépkocsik Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton 2021. december 24-én. A balesetben egy 47 éves nő a helyszínen meghalt. MTI/Mihádák Zoltán
not image

Takács Petra

2021. december 24. - 18:56

Újabb részletek láttak napvilágot a ma délelőtt történt tragikus autóbalesetről, amiben egy 47 éves nő vesztette életét.

Mint ismeretes, két autó karambolozott az érintett szakaszon a Soroksári úton. A balesetről a képek mellett egy videót is közöltek a mentési munkálatokról. Ugyan a sérültet ki tudták szabadítani az összeroncsolódott autóból, már nem segíthettek rajta.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy a helyszínen életét vesztette. A Tények is beszámolt a tragikus balesetről, és új információkat tudhattunk meg. Mint az a képeken is látszott, a két autó frontálisan ütköztek egymásnak.

Piros lámpánál indult el egy sofőr, megcsúszott és nekicsapódott a nő autójának, aki vétlen volt az ütközésben. Olyan erős volt a becsapódás ereje, hogy az áldozat autója a HÉV-sínekig repült.

A balesetet okozó autóban négyen utaztak, egy embert könnyebb sérülésekkel vittek el a mentők. Mezőkövesden szintén súlyos baleset történt, a sofőr nekihajtott egy trágyaszállítónak, épp egy karácsonyi buliról hajtott visszafelé. A 49 éves férfi alsó és felső végtagtöréseket szenvedett, a helyszíni ellátást követően kórházba szállították.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.