Dollár
432,11 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
20,035 $

Sorban álltak kenyérért Csernyihivben, orosz rakétacsapás végzett 10 civillel

Az Ukrajna Szálloda megsemmisült épülete egy orosz légicsapást követõen Csernyihivben 2022. március 12-én. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai mûvelet végrehajtását Ukrajnában. MTI/EPA/Szerhij Sztarodavnij
not image

Borbély Fanni

2022. március 16. - 14:24

A csernyihivi lakosok épp kenyérért álltak sorban, amikor egy orosz rakétacsapás érte őket, melynek következtében 10 ember vesztette életét.

A CNN is megerősítette, hogy szerda reggel egy orosz rakéta csapódott be az épp kenyérért sorban álló emberek közé az észak-ukrajnai Csernyihiv városában, melyet már a háború kezdete óta masszív ostrom alatt tartanak az orosz erők.

A helyszínen tartózkodó helyi tudósító közlése szerint a rakétacsapásban legalább 10 ember életét vesztette. A helyszínen készült felvételen pedig több élettelennek tűnő testet látni, habár a felvétel meglehetősen elmosódott.

A felvételen az is látszott, hogy valakit épp egy közeli járműhöz visznek, de sajnos nem sikerült megállapítani a videó alapján, hogy az illető életben volt-e, vagy a rakétacsapás következtében éltét vesztette.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja