Így közölte Palik László a súlyos hírt

Fotó: Instagram/Palik László
not image

Hujber Dávid

2021.május.15 - 22:45

Palik László számára sem volt könnyű, de az orvosok már nem adhattak zöld jelzést a bajnoknak, aki számára véget ért az Exatlon.

Az Exatlon Hungary harmadik évadára mindig emlékezni fogunk, többek között a drámai és sokkoló bejelentések miatt is, amikből volt pár. Sőt, nem kizárt, hogy lesznek is még, de már csak pár hét van hátra.

Palik László számára sem lehet könnyű, amikor egy versenyzővel közölnie kell, hogy haza kell utaznia a sérülése, vagy a betegsége miatt. Valószínűleg a legendás műsorvezető sem számított arra, hogy az idei szezon ennyire intenzív lesz.

Legutóbb Krisztiánnak kellett idő előtt befejeznie a versenyt, így ő is párbaj nélkül esett ki, akárcsak korábban több csapattársa. Minden egy nagyon szerencsétlen mozdulattal kezdődött, aminek a végén gipsz került a jobb kezére.

Vasvári Vivien szuper-szexi fehérneműs képénél most nincs jobb

Noha visszatért, már nem tudott a régi lenni, és a súlyos sérülése miatt folyamatos volt a fájdalom a kezében. Vállalta a kockázatot, és pont a beköltözés előtt a másik keze is súlyosabban megsérült, ami miatt az orvosok megálljt intettek.

Palik jelentette be a nagy hírt, és már az elején sejteni lehetett, hogy gond van, mert a kihívók ott lehettek a bajnokpárbajon, amire eddig nem volt példa. „Vége” – mondta Palik, és közölte Krisztiánnal, hogy a másik keze is súlyosan megsérült.