Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,039 $

Dancing with the Stars: Somhegyi Krisztián lehet Csobot Adél legnagyobb ellenfele?

Facebook / Somhegyi Krisztián
not image

Hujber Dávid

2022. október 30. - 17:22

Somhegyi Krisztián egyre inkább ráérez a tánc ízére, és köszönhetően annak, hogy ennyire kitartó, folyamatosan meglepi a közönséget, a zsűrit, és önmagát.

Az Exatlon Hungary sztárja egy végtelenül szimpatikus bajnok, aki akár mindkét évadot megnyerhette volna Dominikán, de a sors ezt nem engedte. A sérülések közbeszóltak, ám Krisztián nagyon jól kezelte ezt.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Mindamellett, hogy pokolian tehetséges, legalább annyira szerény és tisztelettudó. Így áll hozzá a jelenlegi versenyhez is a Dancing with the Stars harmadik évadában, remek választás volt a műsor készítőinek részéről.

Imádja a közönség, és nemcsak a tudása, a fejlődése, hanem a kisugárzása, a karaktere miatt is. Ezen a héten is nagyon-nagyon sokat készült, hogy ne okozzon csalódást és kellőképpen meggyőzze a nézőket, mert ismét ők döntötték el, hogy ki juthat tovább a következő körbe.

Krisztiánék az előző heti nagy dobást követően igyekeztek ismét újítani valamit, méghozzá a tangó kíséretében. Ez már önmagában izgalmas volt, pláne, amikor kiderült, hogy egy “csaló” férfit kell alakítania, mert nagyon is távol áll tőle a megcsalás.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.