Dollár
392,12 Ft
Euró
405,81 Ft
Font
469,72 Ft
Bitcoin
16,879 $

Som-Balogh Edina: Amikor ‘Isten megérint’

Fotó: Instagram/Som-Balogh Edina
not image

Hujber Dávid

2022. október 3. - 01:07

A híres színésznő futás közben is nagyon boldog, olyankor más dimenzióba kerül, és ez az érzés gyakorlatilag semmihez sem hasonlítható.

Aki érzett már valami hasonló futás közben, az pontosan tudja, hogy miről beszél Som-Balogh Edina. Rengeteget adhat hozzá az életünkhöz a sport, a mozgás, nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan és lelkileg is.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsányék igyekeznek blokkolni az EU-s pénzek megérkezését

Sőt, sok esetben többet is ad hozzá mentálisan és lelkileg, mint fizikálisan, bár ez a három terület nagyon is hatással van egymásra. Amikor pedig megvan az összhang, abba a dimenzióba kerülünk, ahol csak ritkán vagyunk, a totális egyensúly és nyugalom.

„Futás közben van egy pont, nálam olyan 6 km környékén amikor… Felszabadulok… amikor szárnyra kapok… amikor igazán csak a mostban vagyok…” – osztotta meg az érzéseit Edina, aki napról napra fittebbnek érezheti magát, miután rátalált arra a sportos útra, amiben igazán kiteljesedhet.

„Amikor “Isten megérint” . Sok módon el lehet jutni ehhez hasonló érzéshez az életben, én keresem, kutatom ezeket a pillanatokat. Átéltem már néhányszor… Egyszer pontokba szedem és leírom Nektek…” – folytatta a sorait.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.