18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
395,33 Ft
Euró
412,92 Ft
Font
481,69 Ft
Bitcoin
17,124 $

Sokk: Exatlon-Franciska félmeztelen állt modellt, elképesztően jól néz ki

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
not image

Hujber Dávid

2021. november 11. - 19:04

Minden elismerésünk Szabó Franciskának és a fotósnak, mert ez egy egészen különleges kép, ami megmutatja, miről is szól a testépítés művészete.

Még mindig sokan vannak, akik degradálják a testépítést, és itt most főként a profi szakágakra gondolunk, nem az ész nélküli illegális pumpálgatásokra, amik egyrészt nem szépek, másrészt tönkreteszik a szervezetet.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Nem sok jobb dolog van annál, mint amikor az ember sportolni kezd, és szép lassan felfedezi magán és önmagában a változásokat. Szabó Franciska sok évvel ezelőtt indult el ezen a különleges úton, ami nagyon sok mindenre megtanította.

Kiváló sportolóként volt már nagyon mélyen is a karrierje és az élete során, ám azoknak a tapasztalatoknak köszönhetően, amiket a hosszú útján gyűjtött, szinte sebezhetetlenné vált.

Nyerő Páros: a társak szerint kínos volt, amit Gusztiék csináltak

Az Exatlon Hungary harmadik évadának ideje alatt is sokan álltak mellé, egy ország ismerhette meg, és nagyon hálás volt a támogató szavakért. Hónapok óta az Egyesült Államokban él, mivel profi pankrátor szeretne lenni, ráadásul nem is akármilyen formával.

Lapozó: 1 2