Dollár
392,41 Ft
Euró
411,02 Ft
Font
476,45 Ft
Bitcoin
17,061 $

Sokakat zavaró funkció kikapcsolását tette lehetővé a Netflix

TÉMÁK:
#Film #Netflix
Kult

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A Netflix amikor csak lehet, meghallgatja a felhasználók visszajelzéseit, ha pedig sokan panaszkodnak ugyanarra a funkcióra, akkor cselekedni sem restek.

A streamingszolgáltató kínálatában napról napra egyre több film és sorozat található, így bőven van miből válogatni a felhasználóknak, akik viszont egyre nagyobb számban nehezményezték az utóbbi időben, hogy nem tudják kikapcsolni az előzetesek automatikus lejátszását.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A böngészés közbeni automatikus előzetes-lejátszás a panaszok szerint rombolja a felhasználói élményt, ezen pedig változtatni szeretne a Netflix.

Mint írják, tisztán és hangosan meghallották a felhasználók visszajelzéseit, ezért frissítették szolgáltatásuk felületét, ahol a profilbeállítások menüpont alatt már leállítható az előzetesek böngészés közbeni lejátszása, sőt, további jó hír, hogy mindezt akár egyszerre több eszközön is elérhetjük, így nem szükséges, hogy mobilon is külön beállítsuk.

A streamingszolgáltató által kiadott közleményben ugyanakkor felhívják a figyelmet arra, hogy lehet némi késés a funkció bekapcsolása és annak tényleges életbe lépése között, ezért egy kis türelmet és megértek kérnek.

A beállítás elvégzéséhez további segítséget itt találsz.