Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

Snoop Dogg nem viccel, érdekes üzletbe száll be

Fotó: A korábban Snoop Dogg néven ismert Snoop Lion amerikai rapper koncertet ad a hollandiai Biddinghuizenben rendezett Lowlands zenei fesztiválon 2014. augusztus 17-én. (MTI/EPA/Ferdy Damman)

Takács Petra

2022. január 12. - 22:41

Snoop Dogg azt tervezi, hogy saját hot dog termékcsaládot dob piacra hamarosan, méghozzá “Snoop Doggs” néven.

Az 50 éves rapper ügyvédei által már kérelmet is adott be a Snoop Doggs márkanév levédésére, amellyel hot dogok, különféle kolbászfélék és egyéb termékek értékesítésére készül. Bár még nem indította el a céget, de komoly szándékai vannak ezügyben, így időben szeretné biztosítani a védjegyjogokat.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Ez a legújabb a fogyasztói vállalkozások hosszú sorában, amelyeket Snoop Dogg az elmúlt években hozott létre, amelyet talán életmódbeli példaképe, Martha Stewart inspirált.

Korábban 2015-ben kannabisz céget alapított, 2018-ban kiadta a szakácskönyvét, 2020-ban pedig saját likőrcsaládot és vörösbort dobott a piacra.

Tóth Andi csúnyán leégett, többen aggódnak érte

A New York Post cikkéből az is kiderül, hogy Snoop Dogg legújabb hot-dogos biznisz ötlete azért némi meglepetést okozhatott a rajongóknak, mivel 2016-ban amiatt került a címlapokra, mert a Jimmy Kimmel Live! című műsorban a rapper megtanulta, hogyan készülnek a hot dogok.