Smink nélkül mutatta meg reggeli arcát a születésnapos Tóth Vera

not image

Hujber Dávid

2021.március.3 - 08:50

Ma ünnepli 36. születésnapját a híres énekesnő, aki mindenfajta smink nélkül mutatta meg az arcát kora reggel.

Ritka, amikor egy családban két énekesnő is felhívja magára a figyelmet. Először Tóth Vera volt az, aki letette a névjegyét a magyar zeneiparban és óriási népszerűségre tett szert, ami számára is maga volt a beteljesült álom.

Hihetetlen, lassan húsz éve annak, hogy elindult ezen a fantasztikus és izgalmas zenei pályán, ami még mindig tart számára. Ez egy örök szerelem a részéről és egyúttal az egyik legjobb is a hazai énekesnők közül.

Tapolca nagy büszkeségének húga, Tóth Gabi szintén erre a pályára lépett, ráadásul nem is akárhogyan. A testvérpár teljesen más karakterek, így nem lehet azt mondani, hogy egymás riválisai lennének a zeneiparban.

Erre csak nagyon kevesen képesek, Vasvári Vivien köztük van

Vera épp ma lett 36 éves, aminek alkalmából megmutatta a smink nélküli arcát kora reggel. Stílusosan csak az évszámot írta ki a posztjában, ami után rengeteg születésnapi köszöntő született a hozzászólások között.

Innen is szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy boldog születésnapot kívánjunk Verának, aki nemrég Tóth Andiról formált véleményt, miután volt egy kisebb „médiacsatája” a testvérével, Gabival.