Dollár
428,62 Ft
Euró
421,03 Ft
Font
477,52 Ft
Bitcoin
19,378 $

Elveszve kerékpározott Siófokon egy fiú, a rendőrök segítettek visszatalálni családjához

Fotó: Twenty20 A kép illusztráció.
not image

Takács Petra

2022. július 10. - 22:15

A négy éves gyermek egyedül bolyongott a Petőfi sétányon biciklijével, a rendőrök azonban végül segítettek neki, hogy visszataláljon családjához.

A police.hu beszámolója szerint a rendőrség ügyeletére 2022. július 9-én, este 19 óra után pár perccel érkezett bejelentés egy kisgyerekről, aki szülői felügyelet nélkül bolyongva kerékpározik a siófoki Petőfi sétány közelében.

Soron kívül Orbán: jön a gyármentőprogram és már dolgoznak a munkahelyvédelmi akcióterven

A városban szolgálatot teljesítő rendőrök a helyszínre siettek, de a fiú egyikükkel sem akart szóba elegyedni. A nem várt akadály áthidalására az egyenruhások stratégiát váltottak, az ifjú szökevényt útjára bocsátották, szemüket pedig gondosan rajta tartva követni kezdték.

A terv olajozottan működött, és pár perc rendőri felvezetéssel körített Balaton-parti kerekezés után kiderült, hogy egy idős hölgy a környéken nemrég pont egy kisgyereket keresett.

A családegyesítésre ezt követően már nem kellett sokat várni, a rendőrök néhány jól irányzott kérdéssel a gyermek nagymamáját és édesapját is megtalálták. Az apa elmondta, hogy gyermeke betegsége miatt nehezen kommunikál, ezért a család rettentő hálás az egyenruhások segítségéért.