Singh Viki mérgező kapcsolatáról vallott: vert és megalázott

Fotó: Instagram/Singh Viki
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Elmondása szerint élete legnagyobb szerelmei mérgező férfiak voltak, ráadásul évekbe telt, mire felismerte, hogy nagyon nem jó úton halad a párkapcsolatok terén.

Nemrég jelent meg Singh Viki legújabb dala, az Érted élek, amelynek mondanivalóját korábbi fájdalmas emlékei ihlették. A videóklipben egy se veled, se nélküled kapcsolat bontakozik ki a nézők szeme előtt, amilyet már az énekesnő is átélt korábban.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Elmondása szerint élete legnagyobb szerelmei mérgező férfiak voltak, s évekig élt egy olyan kapcsolatban, ahol igyekezett mindent megtenni azért, hogy megfeleljen a férfinak, közben azonban teljesen elvesztette önmagát – írta a Bors.

„Volt egy olyan párkapcsolatom, amire 8 év ment el az életemből, 4 évig nem tudtam kilépni belőle, a következő négyben pedig nyalogattam a sebeimet és egyszerűen senkit nem tudtam beengedni az életembe, mert még mindig ebbe a fiúba voltam szerelmes. Hozzáteszem, ő engem bántalmazott, megvert, megalázott és ennek ellenére nem múltak el az érzéseim”

– árulta el.

Kiemelte, ma már szóba sem állna egy ilyen férfival, mert egy erős nő lett belőle, aki nem fél kiállni magáért. Ezt többek között az előző párjának is köszönheti, aki által rájött, hogy léteznek még rendes pasik, ha pedig egy olyan randipartnert fog ki, aki az exeire emlékezteti, semmiképp sem hagyja magát.

„Volt mostanában egy randim, ahol rögtön kiszagoltam, hogy a pasi toxic, elkezdte lenyomni a nőiességemet, elvenni az önbizalmamat bizonyos beszólásokkal. Egy nárcisztikus, önbizalomhiányos beteg ember, aki gyakorlatilag azért használja a nőket, hogy a saját egóját építse. Úgy küldtem el a fenébe, hogy közben elegáns maradtam”

– fogalmazott.