Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Simeone megszabadulna az Atlético egykori nagy reménységétől

MTI/EPA/SERGIO PEREZ
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Gimenez kivásárlási ára viszont túl magas, nem lesz könnyű dolguk, ha el akarják őt passzolni.

Diego Simeone felrázná csapatát, ehhez azonban alaposan át kellene alakítani az Atlético Madrid gerincét ahhoz, hogy újra ütőképesek legyenek a La Ligában és a BL-ben. Habár a bajnokságban továbbra is a BL-t érő helyen állnak a fővárosiak, a Bajnokok Ligája idei kiírásából csoportutolsóként zúgott ki Simeone együttese.

Soron kívül Az MLSZ elfogadtatná a Nagy-Magyarország jelképét az UEFA-val

Az argentin tréner nagyon jól tudja, hogy milyen pontokon szükséges változtatnia, hogy javítson az eredményeken. Ehhez az első lépés, hogy megszabaduljon azoktól a játékosoktól, akik nincsenek jó formában.

Simeone a Fichajes értesülései szerint már közölte a klub vezetőségével, hogy a következő szezonban nem számolt José María Giménezzel, aki gyenge egyéni teljesítménye és folyamatos sérülései miatt már nincs a csapat segítségére.

Gimenez 2013-ban érkezett Spanyolországba, azonban a 27 éves játékos manapság már csak árnyéka önmagának. Szerződésében ugyanakkor szerepel egy 120 millió eurós kivásárlási záradék, ami az Atlético legnagyobb problémája.

Ennyiért ugyanis biztosan nem akad kérője, és ha nem sikerül eladni, akkor 2025-ben már szabadon igazolhatóvá válik, ezzel viszont csak Gimenez járhatna jól.