Dollár
426,92 Ft
Euró
423,11 Ft
Font
483,21 Ft
Bitcoin
20,076 $

Shane Tusup nem adja fel, vissza akarja hódítani Szabó Zsófit, így próbálkozik

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. május 21. - 09:03

A Blikk arról számolt be, hogy a híres edző, aki korábban Hosszú Katinka férje volt, virágokkal és ajándékokkal könyörög.

Derült égből villámcsapás, úgy érkezett a hír, hogy Tusup és Zsófi felbontották az eljegyzésüket. Sokan már akkor meglepődtek, amikor kiderült, hogy egy párt alkotnak, röviddel ezután pedig bejelentették, jegyben járnak.

Furcsán néztek az emberek az eseményekre, hiszen alig pár hónapja ismerték egymást, amikor megtörtént az eljegyzés. Többen már akkor megmondták, ebből semmi nem lesz, talán még esküvő sem.

Nos, semmi sem kizárt, hogy már nem jár jegyben a két sztár, és a korábbi hírek szerint Zsófinál Tusup viselkedése tette be az ajtót. A Blikk arról írt, hogy előjött az edző régi, agresszív, üvöltözős énje, és durván bánt Zsófival,

Sejteni lehetett, hogy Tusup nem hagyja annyiban a dolgot, és vissza akarja hódítani a szerelmét. A Blikk a műsorvezetőnő környezetéből származói információkra hivatkozva azt írja, hogy semmi esélye nincs az edzőnek, ezzel eljátszotta az összes kártyáját.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.