Clouds
21 Budapest
Dollár
358,06 Ft
Euró
385,33 Ft
Font
437,87 Ft
Bitcoin
27,664 $

Shakira egy rendkívül szexi ruhában énekelt

Fotó: Shakira kolumbiai popénekesnő előadása Lisszabonban 2018. június 28-án. (MTI/EPA/Miguel A. Lopes)
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Shakira láthatóan magabiztosan érzi magát a bőrében, hiába a magánéleti válsága, amit szép lassan maga mögött hagyhat.

Az emberek többsége nem érti, miért döntött Pique úgy, ahogy… Rengeteg támadás éri a Barcelona legendáját, aki azóta befejezte a futballpályafutását, hamarabb, mint azt bárki gondolta volna.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Sokkal inkább az új kapcsolatára, a fiatal barátnőjére koncentrál, akit szintén nem kímélnek az emberek. A többség látható módon beállt az extrán vonzó Shakira mögé, ami nem meglepő, tekintve ennek az egésznek a hátterét.

Rengetegen csalódtak Pique-ben, és valószínűleg ezt az egészet már soha nem vakarhatja le magáról, mindig fel fogják hozni neki. Az élet azonban megy tovább, Shakira pedig rendkívül sikeres, élvezi az emberek támogatását.

Ez a megjelenésén is visszaköszön, miközben nem kevés esztendővel tűnik fiatalabbnak. Milliók szeretnének rá hasonlítani, és nemcsak a fiatalos megjelenése miatt, hiszen egy rendkívül erős nőről beszélünk, aki nem hagyja magát.

Nem állnak távol tőle a szexi szettek, legutóbb is egy nagyon vadító összeállításban köszönt be az Instagram oldalán, aminek lassan 85 millió követője van. A botrány hatására nem kevesen döntöttek úgy, hogy követni kezdik a világsztárt a közösségi médiában.