Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Súlyosan megsérült Eszenyi Enikő, a színházból a kórházba szállították

Fotó: Eszenyi Enikő rendező Frank Wedekind Lulu című drámájának próbáján a Kolozsvári Állami Magyar Színházban 2019. szeptember 4-én este. MTI/Biró István
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az egyik ott dolgozó elmondta, hogy nemrégiben minden színészt hazaküldtek, s majd telefonon keresztül értesítik őket a továbbiakról.

Év elején kezdődtek el a Csodálatos vagy, Júlia! című színházi előadás próbái, amelynek főszerepére Eszenyi Enikőt kérték fel, s a készülődés, sürgés-forgás már nagyban zajlott, hiszen a premiert szombatra tervezték, ám ekkor nem várt dolog történt.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

A hírek szerint azonnal félbe kellett hagyni a munkát, ugyanis a színésznőt váratlan baleset érte, épp akkor, amikor a színpadon volt, s mindezt a színház sajtóosztálya is megerősítette – derül ki a Blikk beszámolójából.

„A Játékszín mai fotóspróbája félbeszakadt, mert a Csodálatos vagy, Júlia! főszereplője, Eszenyi Enikő, jelenet közben elcsúszott és e pillanatban úgy tűnik, eltört a csuklója. Orvosi ellátása után visszatér a színházba és a próba folytatódik

– közölte az intézmény.

Később arról érkeztek hírek, hogy Eszenyi Enikő még a próba előtt, fotózás közben csúszott meg, s a kollégák azonnal mentőt hívtak hozzá, így a helyszínen ellátást kapott, majd kórházba szállították. Egyelőre úgy tűnt, a próba folytatódik, ám az egyik ott dolgozó másként értesült.

Ő elmondta, hogy nemrégiben minden színészt hazaküldtek, emellett arról tájékoztatták őket, hogy telefonon keresztül kapnak majd utasítást, hogyan lesz tovább, ami azt jelenti, hogy még kétséges, a teltházas szombati premiert valóban meg fogják-e tartani.