Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Hatalmas fordulat a Serie A-ban, máris távozik a sztáredző

Fotó: Twitter/ACF Fiorentina
not image

Hujber Dávid

2021. június 17. - 07:14

Még egy hónap sem telt a kinevezése óta, most pedig arról szólnak a hírek, hogy új edzője lesz a csapatnak.

Ami idén nyáron zajlik az edzők piacán, az lassan követhetetlen és kissé drámai. A Serie A-ban soha nem fordult elő hasonló, mint most, hogy ennyi klub váltson egyszerre edzőt, beleértve a legnagyobbakat is.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

Rövid időn belül a Juventus, az Inter és az AS Roma is új edzőt nevezett ki, de például a Napolinál és a Fiorentinánál is változások álltak be. Gennaro Gattusónak mennie kellett az elbukott véghajrá miatt, bár nem sokáig maradt munka nélkül.

Röviddel ezután a Fiorentina bejelentette, hogy az egykori legendás olasz válogatott lett az új edzőjük. Most azonban minden jel arra mutat, hogy alig húsz nappal a bejelentést követően szakítanak egymással a felek.

Fabrizio Romano arról jelentette, hogy Gattuso azonnali hatállyal távozik a kispadról, és ez biztosra vehető. A háttérben az átigazolásokkal kapcsolatos problémák húzódnak a csapat vezetősége, Gattuso ügynöke, Jorge Mendes és Gattuso között.

Megvan Gianluigi Buffon következő klubja, visszatér oda, ahol minden elkezdődött

A jelentés szerint most azon dolgoznak, hogy felbontsák a kontraktust és külön utakon folytassák tovább. Hamarosan tehát megint új edzője lesz a Fiorentinának, bár az nagyobb kérdés, hogy hol talál magának új klubot Gattuso.

FRISSÍTÉS: A klub hivatalosan is megerősítette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontanak, és már az új szezont sem közösen kezdik meg. A vezetőség keresi a következő edzőjét, a rövid nyilatkozatban többről nem esett szó.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.