Dollár
395,74 Ft
Euró
416,96 Ft
Font
483,85 Ft
Bitcoin
16,888 $

Már látja a fényt az alagút végén Sergio Ramos

TÉMÁK:
#PSG #Sergio Ramos
Fotó: Unsplash/Moahad Saqib
Sport
not image

Kornis Vivien

Szerkesztő

Úgy tűnik, véget ér végre Sergio Ramos rémálomszerű időszaka a Paris Saint-Germainnél, hiszen a Real Madrid egykori csapatkapitánya már teljes gőzzel edzhet új csapattársaival.

A spanyol labdarúgót különböző sérülések gyötörték már azelőtt is, hogy megérkezett volna a francia fővárosba, ez pedig súlyos csúszást okozott a várva várt debütjét tekintve, kedden azonban fontos lépést tett a cél felé – számolt be a Marca.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

A Parc des Princes csapatának több tagja is távol van jelenleg nemzetközi kötelezettségeik miatt, így Ramos egy kisebb létszámú csoportban edzhetett az edzőpályán olyan társaival, mint Ander Herrera és Juan Bernat.

Ramos a szezonban már 14 mérkőzést volt kénytelen kihagyni, és éppen emiatt olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy egyáltalán nem fog pályára lépni a PSG színeiben, és elválnak útjaik a párizsi klubbal. 

A hátvéd azonban végre látja a fényt az alagút végén, és ha minden a tervek szerint halad, hamarosan bemutatkozik a PSG játékosaként is. 

A nemzetközi szünet után jócskán besűrűsödnek a francia klub mérkőzései, november 24-én például a Manchester City-hez utaznak, december elején pedig a Lens és a Nizza ellen játszanak kulcsfontosságú meccseket.