Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Ramos egyre jobban érzi magát a PSG-ben, sérülése óta először lépett pályára

Fotó: CHRISTOPHE PETIT TESSON
not image

Borbély Fanni

2022. január 19. - 08:31

Sajtóértesülések szerint pedig csapattársai is le vannak nyűgözve teljesítményétől.

Fél évnyi hosszas várakozás után végre Sergio Ramos is debütálhatott a PSG színeiben, és a Brest elleni mérkőzésen lépett pályára a 72. percben, amikor Di Mariát cserélte, s amint megjelent, csak hozzá kellett érnie a labdához, a lelátón tomboló szurkolók azonnal tapsviharral üdvözölték minden mozdulatát.

Soron kívül Kövér szerint Törökországnak az Európai Unióban lenne a helye

A La Parisien nyomán az AS arról számolt be, hogy Ramos több csapattársa is meglepődött a játékos teljesítményén, melyet az edzéseken nyújtott, ami valóban nem kis szó, hiszen Ramos több sérülést is szenvedett, ami miatt nem léphetett pályára, de már készen áll arra, hogy ismét bedobja magát a mérkőzéseken.

Ramos egyértelműen közönségkedvenc, éppen ezért kifejezetten fontos, hogy a rajongók is láthassák, hiszen sokat tud hozni a PSG-nek, már csak személye miatt is. Egy igazán tehetséges hátvéd, remek vezetői képességekkel, és igen fontos szerepe van a védelemben is, ráadásul mindig higgadtan képes kezelni a hirtelen jött helyzeteket.

Donnarumma a mérkőzés után megszólalt, és őszintén beszélt Ramosról, akinek jelenléte szerinte elengedhetetlenül fontos a csapat számára, és úgy véli, nagyon sokat fog hozzátenni a februári, Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen is. S bár Ramos végre felépült, az edző sem erőlteti, hogy folyamatosan a pályán legyen, ugyanis az a cél, hogy a Real Madrid elleni mérkőzésen maximális teljesítményt nyújtson a győzelem érdekében.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.