Dollár
394,92 Ft
Euró
416,92 Ft
Font
483,49 Ft
Bitcoin
17,257 $

Sergio Ramos megtalálta az árulót a Real Madridban

Fotó: MTI/EPA pool/David Ramos
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A futball örömöt okoz, de csalódást és néha frusztrációt is. És aki mostanában az utóbbi hangulatban van, az Sergio Ramos. Amióta az andalúz labdarúgó elhagyta a Real Madridot, nem mennek túl jól a dolgai, a Paris Saint-Germainben töltött ideje pedig nem a legjobban indult.

Sergio Ramos nehéz hónapokon van túl, amelyek komoly megpróbáltatásnak bizonyulnak számára. Több mint három hónappal azután, hogy aláírt a PSG-hez, még mindig nem debütált, miután sérülést szenvedett, közvetlenül a párizsi landolás után. És 35 évesen egy sérülés nagy probléma, de még inkább azok után, hogy a Real Madridnál is sérülések sújtották és háttérbe szorították.

Soron kívül Közel a megállapodás, 15%-kal emelkedhet a minimálbér jövőre

A fizikai problémákon túl azonban több gondja is van, amelyek miatt még az is felmerült, hogy mentális problémákkal küzd. A PSG nem bízik az andalúzban, és Nasser Al-Khelaifi elnök pedig fontolgatja a mielőbbi elengedésének lehetőségét.

De a PSG-vel kapcsolatos jelenlegi problémákon túl Sergio Ramos és környezete is meg akarja tudni, hogy kik okozták ezt a kialakult helyzetet. Ha nem kényszerült volna közvetve arra, hogy elhagyja a Real Madridot, talán egészen másképp alakulnának a dolgok a spanyol fővárosban írja az El Nacional.

Sergio Ramos rá akar mutatni arra az árulóra, aki miatt távozott a Real Madridból, és úgy tűnik, meg is találta: Carlo Ancelotti, az új edző már megszokta, hogy nemet mondjon. Cristiano Ronaldóval és a Santiago Bernabeuba való frusztrált visszatérésével már megtörtént, és a történelem megismételte önmagát Sergio Ramosszal is.

A középhátvéd a Real Madridnál maradt volna, ha a hosszabbítás eredményes, de Florentino Pérez letette az opciót Ancelotti asztalára. A döntés pedig a fordulatot jelentette, az olasz tréner ugyanis nem akarta, hogy a vezetés továbbra is Sergio Ramosra háruljon, ezért nem harcolt és nem akadályozta meg, hogy távozzon a klubtól.