Dollár
396,06 Ft
Euró
417,62 Ft
Font
484,52 Ft
Bitcoin
16,974 $

Jó hírekről tájékoztatta madridi barátait Sergio Ramos

Fotó: Instagram/Sergio Ramos
Sport
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Az elmúlt órákban örvendezhettek a PSG rajongói, de hamarosan még szélesebb mosolyra húzódhat a szájuk: BL-ben aratott sikerük után ugyanis úgy néz ki, Sergio Ramos visszatérése egyre közelebb van.

Kedd este 3-2-re verte az RB Leipzig csapatát a Paris Saint-Germain a Bajnokok-Ligájában. Bár Mbappé révén ők szereztek vezetést, végül Leo Messi duplája kellett ahhoz, hogy ne kapjanak ki. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Neymar nem játszott, ahogy Sergio Ramos sem.

Soron kívül SZÉP-kártya, telefon, laptop – béremelés helyett így is motiválható a dolgozó

Bár a spanyol védő már hónapok óta nem lépett pályára, úgy tűnik, hamarosan visszatérhet. Ramos szinte még le se szállt Párizsban, már megsérült, 35 éves korban pedig ez már elég komoly probléma. Egyesek azt is találgatják, hogy mentális problémákkal is küzd.

A PSG elnöke, Nasszer Al-Khelaifi mindenesetre nem boldog és egyes hírek szerint a szerződésbontásra is készen áll vele, most úgy tűnik, mégis visszatér Ramos a védelembe.

Az El Nacional értesülései szerint erről már tájékoztatta is több, Madridban maradt barátját is, például Luka Modricot, konkrétan azt írta nekik, hogy 30 napon belül bemutatkozik és az a terve, megmutatja, megérte ennyit fizetni neki.

De nem csak a PSG-be, hanem a spanyol válogatottba is szeretné visszaküzdeni magát, ehhez pedig nem elég az, hogy meccseket játsszon, Luis Enrique szövetségi kapitány még nem zárta ki, hogy a 2022-es katari vb-re elvigye őt, de ehhez minőségi játékot kell produkálnia, amihez klubtársai közül pl. Marquinhosnak és Presnel Kimpembének is lesz pár szava.