Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Sergio Ramos távozna a PSG-ből, itt fejezné be a pályafutását

MTI/EPA/Yoan Valat

Bense Róbert

2022. március 15. - 20:25

A 35 éves spanyol klasszis a fizetéséből is hajlandó lenne engedi.

Sem a PSG, sem maga Sergio Ramos nem elégedett a jelenlegi helyzetével, a világbajnok és kétszeres EB-győztes védő állítólag már tárgyalt is a sportvezetéssel arról, hogy a szezon végén szeretné elhagyni a csapatot.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Sajtóértesülések szerint a párizsiak nem gördítenek akadályt Ramos elé, és az sem jelent problémát, hogy 2023 júniusáig élő szerződése van a klubbal. Tény, hogy Ramos nem igazán alkotott maradandót a PSG-nél, eddig mindössze öt mérkőzésen játszott és egyetlen gólt szerzett, ráadásul hónapok óta sérüléssel bajlódik.

A játékos állítólag azzal indokolta távozási szándékát, hogy Sevilla-mezben szeretné befejezni a pályafutását. Bár az szinte biztos, hogy a fizetése jóval kevesebb lesz, mint Franciaországban, valóban jelentős segítség lehetne, főleg akkor, ha Koundé és Diego Carlos is a távozás mellett döntene.

Ramos nevelőcsapatától 17 évvel ezelőtt igazolt a Real Madridba, ahol klubpályafutása legnagyobb sikereit aratta. A Sevilla várhatóan egyéves szerződést ajánl a játékosnak – írta meg a Fichajes.