Dollár
393,11 Ft
Euró
411,17 Ft
Font
476,93 Ft
Bitcoin
17,094 $

Sergio Ramos brutálisan keményen edz, mintha csak Rockyt látnánk magunk előtt

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

A Real Madrid sztárja nagyon komolyan veszi a felkészülést az új szezonra, és a szünetében sem áll le, egyéni módon is sokat rak bele az edzéseibe.

A Real Madrid sztárja nagyon komolyan veszi a felkészülést az új szezonra, és a szünetében sem áll le, egyéni módon is sokat rak bele az edzéseibe.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A koronavírus okozta furcsa helyzet miatt minden eltolódott a futballban, ami azt is jelenti, hogy nagyon kevés idejük marad a játékosoknak a pihenésre az új idény előtt. Hamarosan minden folytatódik tovább.

A labdarúgás volt az egyik első olyan sport, ahol újraindulhattak az események, többségében azonban nézők nélkül. Később azonban újra lehetnek rajongók a stadionokban, ha nem is teljes kihasználtság mellett.

54 ÉVESEN ÚGY NÉZ KI A VILÁGHÍRES SZÍNÉSZNŐ, MINT MÁS 20 ÉVESEN…

A sztárok közül vannak páran, akik még a szabadidejük egy részét is arra használják fel, hogy keményen dolgozzanak, és a lehető legfittebbek legyenek. Mivel kevés idejük volt a regenerálódásra, és hosszú idény áll előttük, semmit sem bízhatnak a véletlenre.

Sergio Ramos, a Real Madrid legendás játékosa sem aprózza el a dolgot, és a konditermes edzései mellett odakint is dolgozik. A nagy forróság ellenére terepen fut a spanyol, aki egyre inkább készen áll a szezonra.

A nők legnagyobb örömére Ramos ezúttal is félmeztelen edzett, bár ebben a hőségben furcsa is lett volna rajta egy kabát, mivel fogynia nemigazán kell. Az szálkás izomzata sok női szívet dobogtathat meg, de az ő szíve már lassan 10 éve elkelt, és még mindig nagyon szerelmes.

https://www.instagram.com/p/CEPAe9UC8mo/

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/christina-aguilera-ban-kozel-40-evesen-is-langol-az-erotika-demi-lovato-amul-rajta/