18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Senki ne ijedjen meg, Stallone jól van, de akkor is nagyon durván néz ki

Fotó: Instagram/Sylvester Stallone
not image

Hujber Dávid

2021. április 29. - 22:44

Nem véletlenül kapott 18-as karikát a cikk, mert durva a látvány, de fontos megjegyezni, hogy Sylvester Stallone teljesen jól van, csak forgatott.

Sylvester Stallone generációk óta az egyik legjobb és legkedveltebb színész Hollywoodban. Az 1946-ban született legenda a 75. születésnapjára készülhet, és hisszük, vagy sem, 1968 óta aktív a szakmában.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

A legnagyobbak között van, és nagyon furcsa lesz, ha egy nap már nem lehet közöttünk. Még sok esztendőt kívánunk a nagy kedvencünknek, akinek öt gyermeke született. Nagy családban él, imádja a gyerekeit, a feleségét, és a munkáját.

Hiába múlt már el bőven 70 éves, még mindig aktív, sorra gyártja a filmeket, és nem lehet azt mondani, hogy látványosan visszavett volna. Sokkal fittebb annál, mint a kora mutat, bár nyilván a legaktívabb napok már soha nem jönnek vissza.

Az amerikai világsztár már a Parlament előtt fut

Ez teljesen normális, az ember megöregszik, még az olyan hollywoodi sztárok is, mint Sly. Számos nagy siker van mögötte, és lesznek még filmjei, melyek kasszasikert hoznak, már csak az ő neve miatt is.

Az Instagramon is népszerű világsztár félelmetes formában jelent meg, mint akit nagyon csúnyán összevertek. Sly is megemlíti, hogy kissé bizarr a látvány, ugyanakkor meg akarta mutatni, hogy mennyire élethű maszkot kapott, még a legutóbbi Rambóból.