Semmit nem lehet tudni Zidane jövőjéről

Madrid, 2019. március 11. 2018. május 11-i kép Zinedine Zidane-ról, a Real Madrid vezetőedzőjéről egy madridi sajtótájékoztatón. A Real Madrid 2019. március 11-én jelentette be, hogy újra Zidane a labdarúgócsapat vezetőedzője. A francia tréner vezetőedzői megbízatása alatt egymás után háromszor vezette BL-győzelemre együttesét. MTI/EPA/EFE/Emilio Naranjo
Sport
not image

Kornis Vivien

Szerkesztő

Bár az edző szerződése 2022-ig szól, Zidane módszeresen kerüli a kérdéseket azzal kapcsolatban, hogy jövőre is csapatánál marad-e.

Néhány héttel a szezon vége előtt Zidane jövője egyelőre ismeretlen. Annak ellenére, hogy szerződése 2022-ig szól, a francia edző módszeresen kerüli a kérdéseke azzal kapcsolatban, hogy a szezon végével folytatja-e a munkát a csapattal.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

A mával foglalkozom, nem a holnappal. Nem tervezek előre

– mondta el egy sajtótájékoztatón nemrég, amikor arról kérdezték, hogy folytatná-e a Real Madrid edzését, ezzel megerősítve, hogy nem született még meg a döntése. Zidane kegyeit két csapat is keresi, a Francia Labdarúgó Szövetség elnöke is megerősítette egy interjúban, hogy ha Deschamps távozásáról dönt, szívesen látják a Real Madrid edzőjét – írja az AS.

Az elmém itt van, a jelenben, a Real Madridnál. A Madridnál, ahol már majdnem 20 éve vagyok – a klub megadta nekem a lehetőséget, hogy minden egyes nap minden pillanatát kiélvezzem. Ez az, amit szeretek csinálni, ez az, amiért rajongok. Itt vagyok, és az, hogy mit hoz a jövő, számomra is ismeretlen. Te sem tudod, hogy máshol fogsz-e dolgozni a jövőben. Majd meglátjuk 

– válaszolta Zidane, amikor a Francia Labdarúgó Szövetség elnökének nyilatkozatairól kérdezték.