Dollár
390,02 Ft
Euró
398,94 Ft
Font
471,59 Ft
Bitcoin
23,064 $

Semmit nem lehet tudni Zidane jövőjéről

Madrid, 2019. március 11. 2018. május 11-i kép Zinedine Zidane-ról, a Real Madrid vezetőedzőjéről egy madridi sajtótájékoztatón. A Real Madrid 2019. március 11-én jelentette be, hogy újra Zidane a labdarúgócsapat vezetőedzője. A francia tréner vezetőedzői megbízatása alatt egymás után háromszor vezette BL-győzelemre együttesét. MTI/EPA/EFE/Emilio Naranjo
not image

Kornis Vivien

2021. március 25. - 18:30

Bár az edző szerződése 2022-ig szól, Zidane módszeresen kerüli a kérdéseket azzal kapcsolatban, hogy jövőre is csapatánál marad-e.

Néhány héttel a szezon vége előtt Zidane jövője egyelőre ismeretlen. Annak ellenére, hogy szerződése 2022-ig szól, a francia edző módszeresen kerüli a kérdéseke azzal kapcsolatban, hogy a szezon végével folytatja-e a munkát a csapattal.

Soron kívül A Sziget is bekeményített: ilyen árak várják a fesztiválozókat

A mával foglalkozom, nem a holnappal. Nem tervezek előre

– mondta el egy sajtótájékoztatón nemrég, amikor arról kérdezték, hogy folytatná-e a Real Madrid edzését, ezzel megerősítve, hogy nem született még meg a döntése. Zidane kegyeit két csapat is keresi, a Francia Labdarúgó Szövetség elnöke is megerősítette egy interjúban, hogy ha Deschamps távozásáról dönt, szívesen látják a Real Madrid edzőjét – írja az AS.

Az elmém itt van, a jelenben, a Real Madridnál. A Madridnál, ahol már majdnem 20 éve vagyok – a klub megadta nekem a lehetőséget, hogy minden egyes nap minden pillanatát kiélvezzem. Ez az, amit szeretek csinálni, ez az, amiért rajongok. Itt vagyok, és az, hogy mit hoz a jövő, számomra is ismeretlen. Te sem tudod, hogy máshol fogsz-e dolgozni a jövőben. Majd meglátjuk 

– válaszolta Zidane, amikor a Francia Labdarúgó Szövetség elnökének nyilatkozatairól kérdezték. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.