Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

Selena Gomez reagált a testével kapcsolatos kritikákra

Fotó: Instagram / Selena Gomez
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Legutóbbi nyilvános megjelenése után többen is kíméletlen szavakat használja véleményezték az énekesnő megjelenését.

A január 10-én megrendezésre kerülő Golden Globe díjátadón történő megjelenése után a latin gyökerekkel rendelkező színésznőt olyan okok miatt emelték ki, amelyek nem igazán kapcsolódnak művészi karrierjéhez, ugyanis sokan leginkább az egykori Disney-lány testsúlyával kezdtek el foglalkozni.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Selena Gomez ezt követően az Instagramon egy élő videóban tett olyan kijelentéseket, amelyek vélhetően a súlyát kritizálóknak szólnak, ugyanis elmondta, hogy az ünnepek alatt egy kicsit elengedte magát, engedett a csábításnak, de ez nem igazán érdekli, írja a Page Six.

Ezzel gyakorlatilag azt is közölte, hogy nem tekinti magát a testszégyenítés áldozatának, ami remek döntés részéről, már csak azért is, mert sokak szerint a néhány plusz kiló ellenére is remekül mutatott Valentino ruhájában a vörös szőnyegen.

Nem ez volt az első alkalom

Gomezt nem először támadták be az emberek a súlyával kapcsolatban. Legutóbb 2022 áprilisában a TikTok-on adott csattanóst választ azoknak, akik gúnyt űztek a testéből, amikor elmondta, hogy nem éri meg vékonynak lenni, ha cserébe le kell mondani a kedvenc ételekről, ráadásul teljesen mindegy, hogy néz ki, ha valaki akar, úgyis bele tud kötni.

“Őszintén szólva nem érdekel a súlyom, mert az emberek úgyis gúnyt űznek belőle. Egyszer az jön, hogy túl sovány vagy, aztán túl kövér, utána pedig, hogy ez sem, meg az sem áll jól neked, szóval nincs értelme ezen idegeskedni”, mondta.