Dollár
392,68 Ft
Euró
411,01 Ft
Font
476,63 Ft
Bitcoin
17,077 $

Segio Ramos ezt most durván odatette: lábedzés közben a világhírű focista

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

A Real Madrid sztárja és legendája mindig gondoskodik arról, hogy megdobogtassa a női követői szívét, akik imádhatják a sztár formáját.

A Real Madrid legendája mindig gondoskodik arról, hogy megdobogtassa a női követői szívét, akik imádhatják a sztár formáját.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Nem minden futballista figyel annyira a formájára, mint például Sergio Ramos, a Real Madrid egyik legnagyobb játékosa, aki hosszú ideje szolgálja a „királyi” gárdát, és hatalmas sikereket értek el együtt a különböző sorozatokban.

Ramos egy remek karakter, aki egyúttal megosztó is. Nem sokan lehetnek a Földön, akik ne ismernék a spanyolt. A kora ellenére továbbra is remek teljesítményt képes nyújtani, de ez nemcsak a tehetségéből fakad.

KOMOLYAN NÉZ KI AZ EXATLAN HUNGARY SZTÁRJA

Sergio sok plusz munkát végez az edzőteremben, hogy évekkel hosszabbítsa meg a karrierjét, akárcsak a korábbi csapattársa, Cristiano Ronaldo. Mindketten kiemelkedőek ebben, és eléggé ki vannak gyúrva.

A spanyol testét sok tetoválás színesíti, amik még inkább kihangsúlyozzák az izmait. Büszke is erre, és nincs oka szégyenkezni, mert még mindig nagyon sok nő van oda érte. Elnézve a videót, mindez nem is lehet kérdés…

Ezúttal lábedzés közben nézhetjük meg, ahogy egy több kilós lánccal a nyakában végzi a gyakorlatot. A Real Madrid sztárja semmit sem bíz a véletlenre, és minden egyes pillanatban fitt akar lenni, különösen az új szezon előtt.

https://www.instagram.com/p/CEMNwMuiLvX/

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/wow-mit-muvelt-a-testevel-a-vilaghires-enekesno/