Dollár
395,41 Ft
Euró
412,67 Ft
Font
480,98 Ft
Bitcoin
17,094 $

A PSG ringbe szállt Sergio Ramos megszerzéséért

Sergio Ramos, a Real Madrid (b) és Antoine Griezmann, az FC Barcelona játékosa a spanyol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság, a La Liga 26. fordulójának 2020. március 1-i játéknapján a madridi Santiago Bernabeu stadionban. A madridi együttes 2-0-ra gyõzött. MTI/EPA/EFE/Juaanjo Martín
not image

Kolláth Benjámin

2021. május 14. - 03:35

Két héttel a bajnokság vége előtt Sergio Ramos és a Real Madrid szerződéshosszabbítási tárgyalásai menthetetlennek tűnnek, így a PSG úgy döntött, megpróbálják meggyőzni a spanyol védőt, költözzön Párizsba.

Sergio Ramos döntése arról, marad-e a Real Madridnál, hamarosan hivatalos lesz, azonban hetek óta nem haladt előre a tárgyalás a szerződéséről. Az idő egyre fogy, már csak másfél hónap van vissza a védő jelenlegi szerződéséből.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Ennek köszönhetően más klubok is elkezdtek érdeklődni a helyzetről, hogy előkészíthessék saját ajánlatukat. Az AS szerint ilyen tapogatózásba kezdett a PSG is, akik talán a legelszántabbak Ramos kérői közül.

A lap szerint a játékos már januárban azzal „fenyegette” Florentino Perezt, hogy a PSG szerint „remek csapatuk lesz vele és Messivel”, és bár az argentin fenomén leigazolása már igen kemény diónak tűnik, Ramoséra olyannyira van esély, hogy az edző, Mauricio Pochettino pár napja így indított egy sajtótájékoztatót:

„Sergio Ramos a PSG-ben? Nem mondok semmit, nem akarom, hogy félremagyarázzák. Sergio a Real játékosa. Persze, ahogy minden csapat, mi is szeretnénk egyes pozíciókon erősíteni” – utalt az argentin edző arra, hogy már évek óta próbálnak erősítést szerezni a védelembe, erre pedig Ramos az ideális jelölt – főleg, ha Raphael Varane is követi.

A Real kapitánya tudja, hogy kell a pletykákat tüzelni, rengeteg PSG-játékost kezdett követni Instagramon, ami sokak szerint az első lépés. Az is a franciák javára szól, hogy Neymar megújította a szerződését velük, ők ketten pedig igen jó viszonyban vannak egymással, folyamatosan bókolnak egymásnak a közösségi médián keresztül.

Mindennek ellenére azt meg kell említeni, hogy Ramos a Real Madridnál akar maradni, csak az ajánlatukkal nem elégedett. Itt akarja befejezni pályafutását és tudja, mire készül a klubelnök, így a végsőkig ki fog várni, de egyelőre úgy tűnik, a Real és a PSG jöhet szóba az ő esetében.