Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Séfek Séfe: így énekelte Whitney Houstont Ördög Nóri

Remek volt a hanglat a Séfek Séfe forgatási napján, Ördög Nóri a legendás énekesnőt, Whitney Houstont utánozta.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2-nél is javában zajlanak a munkálatok, a forgatások, a különböző előkészületek a műsorok kapcsán. Nem egy régi műsor tér vissza, élen a Zsákbamacskával, amit Majka és Pápai Joci vezetnek.

Sőt, kiderült, hogy a Dancing with the Stars profi táncosa, Stana Alexandra is lehetőséget kapott a stábban, ráadásul a legenda, Rózsa György oldalán. Az év egyik legélvezetesebb műsora várhat a nézőkre. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Ne feledkezzünk meg A Nagy Ő következő évadáról sem, amiben Jákob Zoltán, a magyar milliárdos lesz a főszereplő, miközben a Sztárban Sztár 2023-as évad is robog előre, nem is akármilyen tempóban.

Egymást váltják a műsorok, és a Séfek Séfe is kapott egy újabb évadot, amit már az év eleje óta forgat a stáb. Ennek kapcsán is megfogalmazott pár mélyebb gondolatot Ördög Nóri, a műsor háziasszonya.

Remek a hangulat, és a forgatási szünetekben pláne jól érezheti magukat a főszereplők. Legutóbb például klipet készítettek, ahogyan Ördög Nóri Whitney Houstont utánozza, miközben Krausz Gábor, Tóth Gabi férje szelfinézetből veszi a jelenetet.

@gabor.krausz Nóri és a testőrök 🖤❤️💙 #sefeksefe #ordognora #wolfandras #vombergfrigyes ♬ I Will Always Love You – Whitney Houston