Séfek Séfe: húgyvezeték az egyik ételben, gusztustalan volt

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 28. - 16:41

Ha a séf nem szól, talán ez így kerül tálalásra, ami még gusztustalanabb lett volna, szerencsére a szakember még időben kiszúrta a dolgot.

Többségében amatőrök vannak versenyben a főnyereményért, ám igazi profik is jelentkezhettek. Ennek ellenére többen közülük kiestek, mert nem győzték meg a séfeket, akiknél magas a léc, főleg, ha egy szakmában dolgozó emberről van szó.

A hosszú válogatók során találkoztak pár érdekes figurával, volt, aki csótánnyal akarta meggyőzni őket, de ez nem működött. Mások szimplán üres tányérokat szolgáltak fel az elcsúszás miatt, míg egyesek gyakorlatilag moslékot.

Épp itt volt az ideje annak, hogy a séfek valami egészen jót is lássanak, ám nem mindenki volt a helyzet magaslatán. Soha nem könnyű nyomás alatt dolgozni, de vannak alapvető hibák, amiket jobb elkerülni.

Őrület, milyen jól néz ki Megan Fox fehérneműben

Az egyik ilyen hiba például az, ha húgyvezetéket hagyunk az ételben. Nem sok gusztustalanabb dolog létezik ennél, és ez most gyakorlatilag megtörtént. Még pont időben szólt a séf, hogy ez nagyon nem lesz jó.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.