Séfek Séfe: Adrienn azt mondja, nincsenek nagy mellei, humorával fogna pasit

Fotó: Instagram/Séfek Séfe
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 23. - 13:04

Újabb és újabb nagyon érdekes versenyzők érkeznek a Séfek Séfe stúdiójába, akik közül többen nem az ételeik miatt maradnak emlékezetesek.

Adrienn eléggé zavarban volt, és a bemutatkozó videójában azt mondta, 26 éves, de gyorsan kijavította magát. „Csak szeretnék 26 éves lenni, egyébként 36 vagyok.” – mondta a szabadúszó újságíró és humorista.

Kiderült, hogy van egy ikertestvére, aki a legjobb barátja. „Úgy érzem, hogy sosem tudok elszakadni tőle.” – folytatta a bemutatkozójában a mókás versenyező. „A Séfek Séfe egy kísérlet arra, hogy tudjunk egymás nélkül is létezni.”

Volt pár érdekes jelenete a konyhában, ahol nem mindig volt a helyzet magaslatán, hiába igyekezett mindent jól csinálni. Zavarban volt, a sok kamera sem segített neki, de a show már csak ilyen, meg kell küzdeni a nyomással.

Séfek Séfe: így bukott le Tóth Gabi, viszont a pörköltje ott volt a szeren (videókkal)

Az egyik leghumorosabb jelenet az volt, amikor a higiénia fontosságát ecsetelte, majd azzal a lendülettel a hajába túrt… Nem volt a legjobb döntés tőle, de szerencsére hajszálakat nem találtak a séfek az ételben.

Krausz Gábor már korábban is kapott bókokat a versenyezőktől, és Adrienn sem fogta vissza magát, aki tetszik neki. „A humor nagyon fontos az életemben, mert nekem nincs mellem, elég béna csaj vagyok, és a humorommal talán tudok férfit fogni.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.