Dollár
395,72 Ft
Euró
417,33 Ft
Font
483,51 Ft
Bitcoin
16,934 $

Sebestyén Balázs rovarokat dörzsölt az arcához (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sebestyén Balázs és Vadon Jani továbbra is nagyon jól szórakoznak a Celeg vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában, most épp Vandának igyekeztek „kedveskedni.”

Csak ügy repül az idő Kolumbiában, hiszen már kevesebb van hátra a műsorból, mint amennyi eddig lement. Annyi minden történt, hogy az ember azt érzi, mintha már hetek óta tartana a verseny a celebek között a dzsungelben.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Ez persze még nem jelenti azt, hogy Balázs és Jani visszavennének, sőt! Sokkal inkább növelni fogják a tétet, és közben igyekeznek „kedveskedni” a celebeknek, például a születésnapos Vandának.

Nemrég Janicsák Veca is ünnepelt, aki 33 éves lett, bár tortát nem kapott. Utólag biztosan örülni fog ennek, ha meglátja, hogy Vanda tortája mit tartalmaz. Egy egész nagy tortáról van szó, azonban ez nem minden.

Jani fogta magát, és felvágta a tortát, hogy helyezzenek bele még egy kis meglepetést. Kukacokat raktak a tortába belső részébe, amiről természetesen nem fognak tudni a celebek, de talán lesz olyan, aki kételkedni kezd.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2